top of page

DESIGN • PRINT 

QUALITY • SERVICE

100%

CONTACT

SERVICES

Dizajn

Duke kërkuar për një partner të besueshëm dhe profesional për dizajn dhe shtypje? Atëherë ju jeni të drejtë! Art Graphic Studio, ju garanton dizajn sipas nevojës, dhe shijes tuaj. Dizajni efektiv e shpreh dhe e bën më qartë dhe më të kuptueshme porosinë Tuaj.

Shtyp

Për të printuar produkte për të garantuar një nivel të lartë, dhe ne kemi nevojë për personel të kualifikuar. Kjo zonë është gjithmonë themeli për një produkt të përsosur final, të dhënat e mira, rezultat të mirë, kanë të bëjnë me shtypjen apo kopjimi produkteve postera, broshura, katallogje, dhe shumë të tjera.

Kualitet

Ne përpiqemi për të krijuar marrëdhënie afat-gjatë të konsumatorëve. Me zgjidhje të orientuar konsultuar dhe duke marrë parasysh të gjitha objektivat e rëndësishme që ne duam hedhur themelet për një partneritet të biznesit.

SERVICES

RETH NESH

Ajo që i ka munguar biznesit vendor deri në vitin 1994, ka qenë ideja për dizajnimin, prezantimin dhe paraqitjen e sukseseve të realizuara në fushën e biznesit dhe  më gjerë. Tregjet tona sa i përket kësaj lëmie të prodhimit dhe kryerjen e shërbimeve kanë qenë të varfëra por edhe janë sepse lëmia e zbatimit të kësaj veprimtari është shumë delikate , e që kërkon profesionalitet, përkushtim, inspirim maksimal, punë krijuese elegancë, sinqeritet etj…

Kur në fillim u krijua kjo ndërmarrje nuk ishte e nivelit të zhvillimit siç është sot, kuptohet kjo ndërmarje atëherë kishte vetëm dy punëtorë dhe nuk kishte strukturë sikurse sot por edhe makineria teknologjia metodat e punës dhe faktorë të tjerë nuk ishin si sot, kuptohet kanë kaluar 20 vjet nga themelmi dhe shumë gjëra kanë ndryshuar por ka ndryshuar për të mirë edhe numri i punëtorëve , d.m.th. kjo ndërmarrje tash posedon mbi 6 punëtorë të rregullt dhe plus gjashtë puntorë sezonal.

Themelues i kësaj ndërmarrje është Zeqir Alili, kurse ai posedon një ekip profesional pune si: menaxher, dizajner, makinist për shtyp offset, makinist për shtyp sito, montazhist për teren dhe disa puntorë të tjerë.

Veprimtarinë e ushtron ne selinë e saj që gjendet në Tetove në: Rr. I.LL.Ribar nr. 160 me hapsirë 185m₂, e ndarë në dy sektore në sektorin e dizajnit dhe në sektorin e shtypit.

 

ABOUT

1994

    Themelimi 
 i Ndërmarrjes

328

Bashkëpunimi
i Klientëve

6

Numri i
Puntorëve

KONTAKT

Ihre Angaben wurden erfolgreich versandt.

MBËSHTETJE DHE KONTAKT

Ivo Llolla Ribar nr. 160

Tetovë, Maqedoni

 

info@art-graphic.com.mk

 

Tel:     +389 (0) 44 337 243

Mob:  +389 (0) 70 209 682

Office:    044 337 243
PROJECTS
bottom of page