FLAJERA

Dëshironi flajera ose folder flajera ?  Tek Ne mund ti gjeni të gjitha llojet e flajerave ose folder flajera në formate të ndryshme, me trashësi të letrës nga 70 gr. e deri më 350 gr. në matt letër ose në letër shkëlqimi. Gjithashtu ju garantojmë, dizajn , kreativitet, ide, dhe një cilësi të lartë të kualitetit me digitalprint ose offset print. Në vijim tek dritarja e sllajdeve keni disa produkte që ne i kemi realizuar klientëve tanë, dhe që do t`ju kishin ndihmuar si shembull apo si ide për kompaninë tuaj.  

 

Informacion:

 

Nëse dëshironi fotografinë ta shihni më afër klikoni mbi foton me mous dhe ajo do tju zmadhohet më shumë.

 

FJALER QUADRAT
FJALER QUADRAT

Format: 210x210 mm 2-faqe shtyp

press to zoom
FJAJER A5
FJAJER A5

Formati: 148x210 mm 2-faqe shtyp

press to zoom
FLAJERA
FLAJERA

Formati: A5 (297x210 mm) 4 - faqe shtyp

press to zoom
FJALER QUADRAT
FJALER QUADRAT

Format: 210x210 mm 2-faqe shtyp

press to zoom
1/6